Aşkımız Olay Olacak Şarkısı İrem Derici'den Galatasaray'a Gitti

İrem Derici, “Aşkımız Olay Olacak” şarkısını Galatasaray için seslendirdi!

İrem Derici, 31 Mayıs’ta müzikseverlerle buluşacak 90’lı yılların şarkılarından oluşan albümü “Mest Of” ‘da yer alan şarkılarını ilk defa dün gece  Süper Lig ‘de 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray için Türk Telekom Stadında söyledi.
irem derici ile ilgili görsel sonucu
Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de kazandığı 22. şampiyonluğun kutlamaları başladı.
Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen kutlamalara Galatasaray Futbol Takımı, üstü açık otobüsle geldi.

Hazırlanan özel otobüsle Florya Metin Oktay Tesisleri'nden stada hareket eden sarı-kırmızılılar, yol boyunca şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Futbolcular, ellerindeki bayrakları sallayarak, şampiyonluk şarkıları söyledi.



Kupalarıyla taraftarı selamlayan minik aslanların ardından DJ Suat Ateşdağlı, Alya, Soner Sarıkabadayı, Emre Aydın, İrem Derici gibi sanatçılar sahne aldı.
Soner Sarıkabayı, Fatih Terim'in 'Nerede kalmıştık?' adlı twitinden esinlenerek yaptığı şampiyonluk şarkısı taraftarlardan büyük beğeni topladı. Öte yandan İrem Derici de 22. şampiyonluğa özel bestelediği şarkıyı taraftarlarıyla paylaştı.
Galatasaray, kupayı kaldırdı
Tarihinde ligde 22. kez kazandığı şampiyonluk kupasını müzesine götüren sarı-kırmızılılara Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen törende kupayı TFF Başkanı Hüsnü Güreli ve yönetim kurulu üyeleri kaptanlar Selçuk İnan ve Fernando Muslera'ya takdim etti.
KENDİ ŞARKILARIYLA PLATFORMA GELDİLER 
Galatasaraylı futbolcular, kupa töreni için platforma kendi seçtikleri şarkılarla çıktı. Kaptan Selçuk İnan Barış Manço'nun Sarı Çizmeli Mehmet Ağa parçasıyla taraftarın önüne çıkarken, Belhanda ise Mustafa Sandal'ın Beni Ağlatma parçası ile platforma geldi. Sarı-kırmızılıların genç savunma oyuncusu Ahmet Çalık da Sezen Aksu'nun seslendirdiği 'Sitem' şarkısı ile podyuma çıktı. Futbolcuların yanı sıra yardımcı antrenör Hasan Şaş da 'Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi' parçasıyla dans ederek kutlamaya katıldı.

EMRE AKBABA DEĞNEKLERLE KUTLAMADA 
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Emre Akbaba da kutlamada takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Kaval kemiği kırılan Akbaba, 'Şereftir Seni Sevmek' marşıyla ve koltuk değnekleri yardımıyla platforma geldi. Sarı-kırmızılı futbolcuya taraftarlar 'Cimbom'un çocuğu Emre Akbaba' tezahüratları ile destek verdi. 

Aşkımız Olay Olacak Şarkısı İrem Derici'den Galatasaray'a Gitti Aşkımız Olay Olacak Şarkısı İrem Derici'den Galatasaray'a Gitti Reviewed by Yiğit BOZKIR on 26 Mayıs Rating: 5

Hiç yorum yok