HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 20.05.2019

haftalık burç ile ilgili görsel sonucu

Haftalık Burç Yorumları

Astroloji 20.05.2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç  (21 Mart-20 Nisan)

Sevgili Koçlar, Evinizde, yaşadığınız yer, ortam veya mekânda yapmanız gereken işler olabilir. Aile içi anlaşmazlık veya çatışmalar biraz daha yorucu olabilir. Çareyi evden uzaklaşmakta da bulabilirsiniz. haftanın bir diğer önemli gelişmesi de Çarşamba meydana geliyor. Aceleci ve telaşlı davranıp, bulduğunuz her fırsatı kısa yolculuklara ve davetlere harcamak isteyeceksiniz. Uzun saatler süren telefon konuşmaları ve mesajlar da gündeminizdedir.

Boğa (21 Nisan-20 Mayıs)

Sevgili Boğalar, Öncelikle ciddi kararlar almak yerine vereceğiniz kararlardan mutlu olacak mısınız bunu düşünmelisiniz. Sizi mutlu etmeyecek kararlar sizde daha fazla bunalım yaratabilir. Kendinizi doğru idare etmeniz gereken bir haftada olduğunuzu fark etmelisiniz. Eğitim ya da seyahat ile ilgili planlarınızı bu hafta devreye alabilirsiniz. Geçmişte bitti dediğiniz veya geçmişte kaldığını düşündüğünüz tüm olayların tekrar zihninizde ortaya çıktığı bir hafta içindesiniz. Öncelikle ciddi kararlar almak yerine vereceğiniz kararlardan mutlu olacak mısınız bunu düşünmelisiniz.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Sevgili İkizler, Taşınma yer değişikliği gibi konularınız birden hafta içinde kendini gösterebilir. Anne veya kadın figürleri ile ilgili bazı sorumluluklarınız artabilir. Bu noktada gerginlik yaratmamaya ve daha tahammülü olmaya özen göstermelisiniz. Parasal konular şu an için sizde bir bunalım hissi veriyor olsa da ilerleyen süreçlerde toparlayabileceğinizi söyleyebiliriz. Çalışma arkadaşlarınız ya da ortaklarınızla birtakım problemleri rayına koyabilirsiniz. Geçmiş meselelerle vakit kaybetmeden bu ay içinde problemleri çözüme ulaştırabilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler, Size yapılan açıklamalardan tatmin olamayabilirsiniz. Karşınızdakilere güvenemeyebilir ve geçmişteki hatalara takılabilirsiniz. Rekabetler içerisinden başarıyla çıkmanız an meselesi. Ufak şeylere takılmayın. Arkadaşlarınızla aranızda fikir alışverişleri, birlikte seyahatler öne çıkacak. İletişiminizin artacağı bu dönemde birbirinden keyifli organizasyonlar düzenleyebilir, fikirleriniz içinde bulunduğunuz gruplar içerisinde önem kazanacaktır. Arkadaşlarınızın adeta Güzin ablası olabilirsiniz, sürekli sizlere fikir danışabilirler.

Aslan (23 Temmuz-23 Ağustos)

Sevgili Aslanlar, Maddi konularla ilgili de oldukça aktif bir hafta sizi bekliyor olacak. Havada var olan belirsizlik maddi sorunlarınızla ilgili risk almamanıza işaret etmektedir. Finansal ilişkilerinizde biraz daha kaygılı ve şüpheci olmalısınız ki daha sağlam adımlar atmalısınız. Hemen herkese her koşulda güvenmeyin. İnsanlar bu süreçte sizi yanlış yönlendirebilirler. Sosyal ilişkilerinizin canlı olacağı bir iş gününe merhaba diyorsunuz. Komisyon faaliyetlerinden gelir elde edersiniz. Eğlence sektörüyle ilgili konular ön plana çıkar. Dernek, örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır.

Başak (24 Ağustos-23 Eylül)

Sevgili Başaklar, Kurumsal yapılarla iletişim, hukuki meseleler gündeme gelebilir. Eğitim ve akademik çevrelerle bağlantı kurabilirsiniz. Uzakta yaşayan ama aklınızı kurcalayan bir gönül ilişkisi yeniden canlanır. Maddi ve finansal ilişkilerinizde beklentilerinizin karşılanamaması gelecek planlarınızla ilgili bir zincirin halkasını kesip atabilir. Bu hafta kandırılmalara, yalanlara ve aldatılmalara, dedikodulara dikkat etmelisiniz. İnsanların düşüncelerine ilk kez bu hafta önem vermeyin. Sadece çok yakınlarınıza ve güvendiğiniz kişilere danışmanızda fayda var.

Terazi (24 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler,  İş projeleriniz ve başarınızı ölçen bir oluşumun beklentisi içerisindeyseniz bu hafta başarılı bir sonuç alabilir ve beklemediğiniz sürpriz desteklerle bunu taçlandırabilirsiniz. Hayal kırıklıklarınız varsa bu hafta ruhsal gücünüzü toparlayabileceksiniz. Yeni tekliflere açık bir gündesiniz. Ortağınızın parlak fikirlerine kulak verin. Miras yoluyla beklenmedik bir para elinize geçebilir. Spiritüel konulara duyduğunuz ilgi artar. Hak ve haksızlık mücadelelerinizi sakin ve sükûnetli bir şekilde vermeli ve olayları sonuca bağlamalısınız.

Akrep (23 Ekim-22 Kasım)

Sevgili Akrepler Bu hafta iyimserliğiniz ve pozitif enerjinizin yerinde olması sizi sosyal çevreniz içerisinde oldukça popüler bir hale getirebilir. Âmâ ilişkilerde karşınızdaki kişi geçmişe takıntılıysa sizi bu anlamda tedirgin eden eleştirilerle rahatsız edebilir. Kıskançlık veya hoşgörüsüz davranışlar sizi bu hafta biraz yorabilir. Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koymak için sabırsızlanabilir ancak bir yandan bunların getirdiği psikolojik yük ve stresi de hissedebilirsiniz. Çarşamba’dan itibaren yakın çevrenize, komşu ve kardeşlerinize yönelik sorumluluklarınızı daha çok hissedebilirsiniz. Hafta sonunda ise ev ve aile konuları ön plana geçiyor.

Yay (23 Kasım-21 Aralık)

Sevgili Yaylar, Karamsar düşünceleriniz sizi hiç beklemediğiniz sonuçlarla karşılaştırabilir. Daha pozitif düşünceler içinde olmanızı ve kaygılarınızı bırakmanızı tavsiye edebilirim. Gizli kalmış bazı konuları açığa çıkartmak isterken karşınızdakinin yaklaşımlarına karşı siz daha baskın ve eleştirel bir üslup sergilemek isteyebilirsiniz. Mevcut ilişkinizde, evliliğinizde, birliktelik veya ortaklığınızda ise denge ve uyumu yakalamak konusunda kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Çarşamba’dan itibaren iş, para ve maddi konular daha çok gündeminizde olabilir. Hafta sonuna ise bolca iletişim damga vurabilir.

Oğlak (22 Aralık-20 Ocak)

Sevgili Oğlaklar, Finansal anlamda geçmiş sorunların vermiş olduğu derslerle daha farklı bir davranış şekli size daha sağlam bir ilişkiyi getirecektir. Ve bu etki size aynı zamanda orijinal ve yepyeni iş projelerini de gündeme getirebilecektir. Gayrimenkuller ve maddi yatırımlarla olan konuların önem kazanacağı bir hafta olabilir. Hamilelik ya da çocuk sahibi olma fikri içinde olabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartıp farklılığınızı ortaya koyun. Gruplar içinde bir anda dikkat çekebilirsiniz. Birden çok kişi size bu dönemde aşkını ilan edebilir. Yeme, içme keyif yapma, eğlenme ve kendinizi şımartma için vakit ayırmalısınız.

Kova (21 Ocak-18 Şubat)

Sevgili Kovalar, İsteklerinizde ısrarcı tavrınız sonrasında sizi huzursuz edebilir. Bu durumu daha mantıklı ve pratik bir şekilde çözüyor olmalısınız. Bir şeyleri istemeden de belirtebilirsiniz. Bu hafta daha fazla davranışlarınızla konuşun. Geçmiş ilişkilerinizin istenmeyen bir şekilde gündeme gelmesi takıntılarınıza size yeniden hatırlatabilir. Takıntılarınızla hareket etmemelisiniz. Hobileriniz ya da iş yerinizdeki yeni sorumluluklarınız sizi meşgul edebilir. Bir anda yeni bir yerde yaşamaya karar verebilirsiniz. Harekete geçmeden kalbinizin sesine kulak verin. Bu dönemde aniden evi taşımaya ve tadilat yapmaya karar verebilirsiniz. Hayatınızın akışını değiştirme zamanı.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Sevgili Balıklar, Aşk ve sevgide kazanan olmaya adaysınız. Biliyorum içinizden yok artık diyorsunuz. Oldukça yorucu günler geçirdiniz ama artık bu enerji değişiyor. Tabi bu enerjinin değişmesi için sizlerin de buna katkısı olması gerekiyor. Kendinize bu hafta bir toparlanma şansı tanıyın. Olaylara bakış açınız değiştirin ve ilişkileriniz adına yeni kararlar alın. Sosyal çevrede popülariteniz artıyor olacak. Parasal konularda yeni fırsatlar önünüze gelebilir. Yeteneklerinizi ortaya koyacak yeni bir fırsat zamanı. Kardeş ve yakın akrabalarınızla hızlı kararlar alabilirsiniz. Artık hayatın değişmek zorunda olduğunu kavrama zamanı. Kaybedecek vakit yok.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 20.05.2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 20.05.2019 Reviewed by Latife akçay on 20 Mayıs Rating: 5

Hiç yorum yok