Haftalık Burç Yorumları 27.05.2019

burç ile ilgili görsel sonucu

Astroloji 27.05.2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç  (21 Mart-20 Nisan)


Sevgili Koçlar, Hafta başı biraz kafanız karışmış gibi hissedebilirsiniz ama hafta ortasından sonra ay ve kiron’un sizin burcunuzda kavuşuyor olması duygusal olarak iyileştirici bir haber sunabilir. Geçmişteki olumsuz bir fikriniz olumlu yönde iyileşebilir. Cuma günü finansal konularınız önem kazanabilir. Kariyeriniz ya da iş ortamınızda beklemediğiniz bazı gelişmeleri yakalayabilirsiniz. Bu hafta sadece kızgınlıklarınızı unutmalı, gelecek günler için güzel planlar içinde olmayı seçmelisiniz. Çarşamba’dan itibaren görev ve sorumluluklar hız kazanırken, hafta sonu sosyal bir gündem sizi bekliyor.


Boğa (21 Nisan-20 Mayıs)


Sevgili Boğalar, Geçtiğimiz haftalarda öğrendiğiniz bir sır ya da yakın bir arkadaşınızın size karşı samimiyetsiz bir hareketi tekrar önünüze gelebilir. Duygusal kalıpları kırmaya ve kendinizi yeni yollarla ifade etmeye çalışıyorsanız, bu olumlu olabilir. Kalbinizi ve aklınızı bu hafta dengeleme zamanı diyebiliriz. İşin püf noktası sakin kalmak ve yaşamın akışının içinde anı değerlendirmenize izin vermektir.  Planlarda son dakika değişimleri yapılabilir; öngörülen çizgide ilerlemek kolay olmayabilir. Fikir ayrılıkları, düşünce çatışmaları ilişki ve işbirliklerini ise sekteye uğratabilir.



İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)


Sevgili İkizler, Kariyer ve işle ilgili konulara odaklanmak ve önemsediğin konuları organize etmek isteyebilirsin. Düşüncelerini sakınmadan aktarman, yakınlarına ters gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde artan sezgilerin, sanatsal ve yaratıcılık gerektiren işlerini kolaylaştıracaktır. Bu hafta konuşmadan önce daha çok düşünmeyi denemelisiniz. Aksi takdirde yanlış anlaşılmaların olması muhtemeldir. İçinizden 10'a kadar sayın ve sonra duygularınızı sakince ifade edin. Bu sadece doğru kelimeleri bulma meselesidir. Merhamet, dilinizin önünde durmalıdır.


Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)


Sevgili Yengeçler, Önümüzdeki günler için planlamış olabileceğin seyahat planı gün içinde gelebilecek haberlerle sekteye uğrayabilir ancak hakkını aramaktan çekinmeyeceksin. Ayrıca rutin dışına çıkıp, kendinle kalmak isteyebilir, hayallerini revize edebilirsin. Kariyerinizde kendinizi ispat etme fırsatlarını yakalayacağınız bu hafta ilişkilerinizi de çok iyi yönetmelisiniz. Hafta ortasından sonra aşk ve ilişkiler konusunda kendinizi biraz daha iyi ve huzurlu hissedebilirsiniz. Eski bir ilişkinize duyduğunuz özlem sizi birden harekete geçirebilir ve iletişime geçmek isteyebilirsiniz.


Aslan (23 Temmuz-23 Ağustos)


Sevgili Aslanlar, Maddi veya manevi aldığın kararlarda şüpheye düşebilir, duygusal olarak daha hassas ve kırılgan davranabilirsin. Haksızlığa uğrayabileceğin gibi haksızlık yapabileceğini de kabul edebilmelisin. Aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır.  Eşinizin iş hayatı veya gelir kaynakları ya da eşinizin ailesi sizleri biraz meşgul edebilir. Şayet bunlarla alakalı bir durumunuz yok ise ortaklıklarınız veya ortak paydaş içinde olduğunuz konularınız ön planda olabilir. Bu hafta yöneteceğiniz bir krizin kahramanı olabilirsiniz.


Başak (24 Ağustos-23 Eylül)


Sevgili Başaklar, Bir kadın figürünün sizi incitmesi veya sizi yanlış anlaması sonucu belli gerilimler yaşamaya açık bir haftadasınız. Bu hikayenize göre değişim gösterecektir. Anneniz olabilir, teyzeniz olabilir ya da sizden yaşça büyük bir meslektaşınız olabilir vb. Bu noktada daha hoşgörülü ve sakin bir tavır belirlemelisiniz. Kariyeriniz ile ilgili yeni bir teklif alabilir ya da varsa yeni bir projenizi ortaya siz sunabilirsiniz.  Gün ortasında uyum ve ahengin hüküm sürdüğü anlar yaşayabilir, empati kurabilir ve duygusal akış sağlayabilirsin. Hedeflerini cesaretle ifade edebilir, bağlı bulunduğun grup çalışmalarında desteklenebilirsin.


Terazi (24 Eylül-22 Ekim)


Sevgili Teraziler,  Çalışma arkadaşlarınla arandaki dengeyi korumak adına politik olman mümkün. Görsel yaratıcılığını ve pratikliğini, günlük işlerinde kullanarak sabah saatlerinde yaşadığın zihinsel karmaşayı üzerinden atabilirsin.  Kariyerinizdeki beklentilerinizi iyi dengelemeli ve bu alandaki sabırsızlığınızı ortaya pek sunmamalısınız. Hayatınızla ilgili bazı konularda ani yükselişler içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ilgili bazı durumları yönetmeniz. de gerekebilir. Çarşamba veya perşembe günleri yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da eski bir ilişkinizde haber alarak yeniden bir değerlendirme noktasına gidebilirsiniz.


Akrep (23 Ekim-22 Kasım)


Sevgili Akrepler  Bu hafta daha sağduyulu ve sakin kalmalısınız. Partnerinizin sizi zorlayan bazı konuları önünüze gelebilir. Baskı ve manipülasyon yaratmadan kendi içinizde olayları çözmeye özen göstermelisiniz. Finansal gücünüzü tekrar kazanacağınız bu haftayı iyi değerlendirmelisiniz. Dostluklarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Şu sıralar hayatın senin için hazırladığı maddi ve manevi planları olabilir.  Kendini frenlemeye ve sabit kıldığın bakış açını değiştirmeye bakmalısın.


Yay (23 Kasım-21 Aralık)


Sevgili Yaylar, Biraz daha sakin ve makul olmayı deneyin. Çarşamba veya perşembe günü yapacağınız önemli görüşmeler sizleri geleceğe yönelik önemli adımlara taşıyabilir. Bu hafta sağlığınıza ve bağışıklığınıza biraz daha özen göstermelisiniz. Spor ve takviye edici gıdalar sizler için önemli olabilir. Daha anlayışlı ve uyumlu olma konusunda duygularını dinlemeye çalışmalısın. Bugün özellikle günün ilk yarısına maddi endişelerin damgasını vurması mümkün. Ancak günün sonunda seni tatmin eden iyimser koşullar oluşabilir.


Oğlak (22 Aralık-20 Ocak)


Sevgili Oğlaklar, Kendi enerjinizi doğru dengelemeniz gereken ve planlarınızı iyi yapmanız gereken bir haftada olduğunuzu belirtmek isteriz. Eskiye duyduğunuz özlem biraz artabilir. Çarşamba gününden sonra kariyeriniz de bazı yanlış anlaşılmalara veya kendinizi savunmak zorunda kalacağınız olaylara karşı daha öngörülü olmalısınız. Dostluk ilişkilerinizle, para ilişkilerinizi iyi ayırt etmelisiniz. Ekonomik anlamda belki bir dostunuz belki de partnerinizle sınırları çizme kararı alabilirsiniz.edebilir. Yeme, içme keyif yapma, eğlenme ve kendinizi şımartma için vakit ayırmalısınız.


Kova (21 Ocak-18 Şubat)


Sevgili Kovalar, Şu aralar özel ilişkinde gereksiz yargılarda bulunarak kırıcı olabilir, ufak detayları büyütebilirsin. Gün sonunda kişisel ve keyfi harcamaların artış gösterebilir. İlişkilerinizde parasal konular sorun yaratıyor olabilir. İçinizdeki tutkuyu daha fazla toplumsal işler adına kullanmalısınız. Yaşadığınız gecikmelerin üzerinde çok fazla durmayın. Yüzleşmelerinizi yapın ve size ruhsal anlamda yük olan şeylerden uzaklaşın. Bu hafta evinizle ilgili yapacağınız harcamalarda biraz daha ölçülü olmalısınız.


Balık (19 Şubat-20 Mart)


Sevgili Balıklar, yaratıcılığını ve sanatsal yeteneğini göstermek için günün ikinci yarısını değerlendirmelisin. Fiziksel enerjinin yüksek olması seni farklı kılarken, sözlü iletişiminde yanlış anlaşılma riskine karşı temkinli olmanda yarar var. Parasal ve finansal konularda birtakım toparlanmalar yüzünüzü güldürecektir. Bu hafta sizin için çok kazançlı olurken farklı alanlarda başarıları da beraberinde getirebilir. Üzerinizdeki bıkkınlık veya baskı hissinden ancak siz kurtulabilirsiniz. Gideceğiniz seyahatler ya da yeni göreceğiniz yerler size çok iyi gelebilir. Motivasyonu buradan yakalamaya çalışmalısınız.


Haftalık Burç Yorumları 27.05.2019 Haftalık Burç Yorumları 27.05.2019 Reviewed by Latife akçay on 27 Mayıs Rating: 5

Hiç yorum yok