17 HAZİRAN-23 HAZİRAN 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

astroloji ile ilgili görsel sonucu

17 Haziran-23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları 


Koç  (21 Mart-20 Nisan)

Sevgili Koçlar, Yaratıcı yetenekleriniz göstermek, her tür işi bitirmek işin oldukça olumlu bir süreçtir. Birçok olumlu sürpriz ve haber arka arkaya gelerek rahatlamanızı ve huzurlu olmanızı sağlar. Engellenmiş ve kısıtlanmış ne kadar iş ve olay varsa adeta kendiliğinden halledilerek yoluna girer. Yeni işe başlamak, yeni iş kurmak ve yükselmek için oldukça olumlu bir tarihtir. Merhametiniz ve insanlara olan sevginiz yoğundur. Fakat kendinizi kullandırmazsınız. Kötü niyetli insanları kolaylıkla sezer ve onlardan uzaklaşma yolunu bulursunuz. Sanatsal faaliyetler ve yaratıcılığınızı göstermek açısından oldukça olumlu bir zaman dilimidir. Çalışma koşullarını iyileştirme gibi konular gündemini uzun bir süre meşgul edebilir. Aşka dair daha idealist düşünceler içerisinde olabilirsin.

Boğa (21 Nisan-20 Mayıs)

Sevgili Boğalar, Bir süredir kafanda planladığın projeleri hayata geçirmek adına çalışmayı tercih edebilir, kendi işinin patronu olmak adına artık adım atmanın zamanının geldiğini düşünebilirsin. Yaratıcılığın bugün sana her zaman olduğundan daha çok destek olabilir. Gelir akışınızda da gözle görülür bir şekilde hareketlilik başlar. Maddi anlamda yeni görüşmeler yapar farklı projeleri hayata geçirme isteği doğar. Bilgi ve birikiminizi önemli organizasyonlar için kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizi kelimelere dökmek diğer zamanlara göre çok daha kolaydır. İşinizi geliştirmek için faydalı yolları kolaylıkla bulabilirsiniz. Özellikle satış işlerinde verimli ilişkiler kurabilir, iş yaptığınız kişileri kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Satmak istediklerinizi pazarlamak için bundan daha uygun bir süreç yoktur. Üzüleceğiniz sürprizlerle karşılaşmaz, pürüzlü konuları gündeme getirerek tamamen lehinize olacak şekilde ortadan kaldırırsınız. İş dışındaki vaktinizi sizi eğlendirebilecek uğraşlara yönelir ve sevdiklerinizle vakit geçirmeye çalışırsınız.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Sevgili İkizler, Hırs ve rekabetin yüksek olduğu bir yerde çalışıyorsan, kendini ispatlamak adına adeta yarış içinde olacaksın. Evliliğinde sorunlar varsa sürekli yorum yapanlara karşı tavrın sert olabilir.  Aklınız fikriniz duygularınız düşünceleriniz hepsi birbirine karışır, kendinizi anlatma ihtiyacı duyarsınız. Fakat kendinizi ifade etmeye çalıştıkça zor durumlara düşebilirsiniz. Her şeyi ben daha çok biliyorum tavrınızın öne çıkması nedeni ile bu dönem beraberliğiniz açısından zorlu bir sürecin başlangıcı haline gelebilir. Sorumluluklarınız ile istekleriniz arasında neredeyse bir uçurum oluşur. Sabrınızın ve dayanıklılığınızın azaldığı bu süreçte gücü elde tutma çabası ile hatalı kararlar ve ters düşmeler yaşanır. Kendinizi sağlıksız, huzursuz ve birçok konuda dengesiz hissedersiniz. Geçmişten gelen birçok korkunuz ve takıntılarınız su yüzüne çıkarak doğru adım atmanızı engeller

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler, Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur "hayat arkadaşınızla" tanışabileceksiniz. Daha çok sevilmek, ilgi duyulmak ve siz de başka birini derin duygularla sevmek istersiniz. Bu süreçte partneriniz den yeterince sevgi göremiyorsanız başka biri aklınıza gelebilir ve o kişiye yaklaşmak isteği duyarsınız. Yakınlarınıza karşı yaptığınız iyiliklerin karşılığını alamadığınızı düşünmenizle bunalıma yatkın olursunuz. Sebepsiz huzursuzluklarınızla aslında kendi yalnızlığınızı kendiniz yaratırsınız. Hayata dair önemli konulara sırtınızı dönüp daha fazla eğlence arayıp çalışma zamanlarında da tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Aynı gün içinde değişik ruh hallerine teslim olmamaya çalışmalısınız. Sevgi ve ilgiyi bir yandan çok fazla gösterir diğer yandan aklınıza takılan herhangi bir şey nedeni ile geri çekebilirsiniz. Özellikle kadınlarla olan ilişkiler sertleşir ve halledilmesi güç sorunlara yol açabilir. Her zamankinden daha alıngan olur fakat başka insanların kırılacağını düşünmeden hataları sert sözlerle söyler ve pişmanlık duymazsınız.

Aslan (23 Temmuz-23 Ağustos)

Sevgili Aslanlar, Sosyal davetler, sabahlara kadar süren eğlencelerde bu hafta sıkça yaşanan olaylardandır. Yüksek bir enerji içinde kendinizi oldukça güçlü ve kuvvetli hissedersiniz. Sesiniz daha fazla çıkar ama kelimeleriniz can acıtıcı olmaz. Bu süreçte amaçlar ve hedefler belirlenir ve o doğrultuda sağlam adımlar atılır. Oldukça rahat geçen keşke hayat böyle olsa dedirten bir açıdır. Fiziksel ve duygusal olarak oldukça güçlü ve dinamiksiniz. Başarma azminize katkı sağlayacak bazı şanslar elde etmenizde olasıdır. Kendinize ait görüşlerinizi savunurken aşırılığa ve kırıcılığa kaçmayan bir ifade tarzı kullanırsınız. Karşınızdaki olumsuz ve kavgaya hazır kişilere dahi empati yeteneğinizi kullanarak yaklaşır ve hatalarını da yapıcı bir dille anlatmaya çalışırsınız. Biriktirdiğin sorumluluklar pişman olmana sebep olabilir. Ortaklaşa bir çalışma içindeysen, bencil bir yapı sergilemek yerine, beraber hız alarak daha kazançlı sonuçlar elde edebilirsin.

Başak (24 Ağustos-23 Eylül)

Sevgili Başaklar, Kalbin uzun süredir boşsa, senden çok farklı bir insanla ilişkiye başlayıp herkesi şaşırtabilirsin. Hayatınızda meydana gelen her tür olumsuzluk da farkında olmadan kendini suçlamaya ve hiçbir şeyi başaramayacakmış gibi hissetmenize sebep olur. Özgüvenin azalması, korkular ve takıntıların ortaya çıkması ile başarısızlık korkularınız da gerçeğe dönüşmüş olur. Kendinizi duygusal açıdan oldukça korunmasız ve aşırı ilgi bekleyen şekilde hissetmeye başlarsınız. Size karşı yanlış yaptığını düşündüğünüz insanlar ile aranızda sert sözler içeren tartışmalar ortaya çıkar. Ortada bir neden olmasa dahi geçmişte ki kırgınlıkları aklınıza getirerek sarf ettiğiniz sert sözleriniz yüzünden bazı yakınlarınız ile aranıza soğukluklar sokarsınız. Hayallerinize ve isteklerinize ulaşmakta engellerle karşılaşır ve hedeflerinize ulaşmakta zorlanırsınız. Bugüne kadar inandığınız bütün görüşleriniz gerçekliğini yitirebilir. İnandığınız her konuda insanlar ile çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi (24 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler, Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın. Düşüncelerinizi kabul ettirme yolunda hırçın davranışlardan sıyrılarak daha naif bir şekilde kendinizi ifade edebileceksiniz. Sıkıntılarla karşılaşsanız da fazla üzülmeyecek ve umutsuzluğa kapılmadan olayları halletmeye çalışacaksınız. Doğuştan var olan ama keşfedemediğiniz yönleriniz de ortaya çıkacaktır. Hayatınızın psikolojik ve ruhsal yönü olumlu bir şekilde genişler. Yarım kalan ve mutlaka yerine getirmeniz gereken işleri büyük bir istek ve kendinize güven içinde yerine getirmenin huzurunu derinden yaşayabilirsiniz. Moralinizin düzelmesi, yüzünüzün gülmesi ile artan şevk ve isteğiniz başkalarının üzerinde de olumlu etki bırakmanıza sebep olur.

Akrep (23 Ekim-22 Kasım)

Sevgili Akrepler  Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak. Bugün gerçekleşecek dolunay etkisi ile medyumik hislerinizin çok fazla ortaya çıktığı, daha fazla iç yapınıza yöneldiğiniz kendinizi çözmek, başkalarını çözmek, doğanın sırlarını keşfetmek amaçlı çalışmalar içinde bulunduğunuz manevi bir süreçtir. Görülen rüyalar gerçeğe dönüşen ve mesaj vericidir. Bu süreçte okunan kitaplar ve izlenen filmler bile diğer zamanlardan daha faklı olacaktır. Sizi çok güçlü şekilde etkileyecek, kafanızdaki soruların yanıtlanmasına yardımcı olacak biri ile tanışmanız mümkündür. Ruh haliniz dalgalanmalar gösterir, sevdiklerinizin başına gelebilecek kötü şeyleri düşünerek kendinizi huzursuz hissetmeye başlarsınız. Ruhani boyuta bu kadar yönelirken diğer yandan geçmişe dair acı, tatlı her şey daha fazla aklınıza gelir. Günlük hayatın rutinin sıkıcı bulmaya başlarsınız. Dışarıdan tam olarak görünen bir şey olmasa da psikolojinizde farklı hissedişler ve değişimler yaşanır.

Yay (23 Kasım-21 Aralık)

Sevgili Yaylar, İşyerinde tartışma çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizden ve iş arkadaşlarınızdan beklentileriniz azalırsa, büyük ilerleme kaydedersiniz. Evde de durum daha iyi değil. Hızlı U-dönüşleri yapıyor ve başkalarını da kışkırtıyorsunuz. Sakin olun, ortaklarınız ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin. Stres sizi hasta edebilir. Sağlıklı beslenin ve size güven vermesi ve rahatlatması için biraz egzersiz yapın. İyiliğiniz için dahi söylense en küçük bir eleştiriyi aşırı şekilde kafanıza takıp eleştiriyi yapan kişiye karşı kin duyguları dahi besleyebilirsiniz. Kimse tarafından anlaşılmadığınızı, yakınlarınızın size acımadıklarını ve kullanıldığınızı düşünürsünüz. Huzursuz ve endişeli bir ruh hali içinde içsel sıkıntılara teslim olursunuz. Hayatınıza ayak bağı olduğunu düşündüğünüz herkesten ve her olaydan kurtulma isteği doğar. Birçok çözümsüz olay hayatınızda öne çıkar. İsteklerinizi hayata geçirmek bazı şeyleri yerine oturtmak çok kolay olmaz. Dolunay hayatınızdaki önemli bazı kişilerle karşı karşıya gelme ve birbirleri ile bir savaş halinin oluşmasını sağlar.

Oğlak (22 Aralık-20 Ocak)

Sevgili Oğlaklar, Üzerinde çalıştığınız her tür projeyi geliştirmek ve aşk hayatınızı düzene koymak adına adımlar attığınızda yıldızlar olumlu açıları ile işlerinizi kolaylaştıracaktır. Aşk hayatı uzun süredir rutin olanlar içinde canlılık ve yeni tanışmalar gündemde olacaktır. Şansın sizden yana olduğunu bilmeli ve kollarınızı sıvamalısınız. Duygularınız adeta yıllarca uyuduğu uykudan uyanarak harekete geçer. Karşı cinse ilginiz artar sizi beğenen ama farkında olmadığınız biri ile yakınlaşır ve onun duygularını açmasına fırsat verirsiniz. Aşk ve cinsel istekler yoğun şekilde ortaya çıkar. Kalbinizin çarpmasına sebep olacak karşılaşmalar sizi bekliyor olacak. Davranışlarınıza duygularınız yön verir. Kalbinizin sesini daha fazla dinlersiniz. Hissettiğiniz güzel duygular sayesinde kendinizi bir hayli güçlü hissedersiniz. Karşılaşacağınız herhangi bir sorun karşısında bocalamaz ve hoş görü içinde ele almaya çalışırsınız. Açık sözlü davranmanıza rağmen konuşmalarınızda karşı tarafı incitecek sözleri ayıklayarak kendinizi izah etmeye çalışırsınız.

Kova (21 Ocak-18 Şubat)

Sevgili Kovalar, Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır. Kendiniz emir cümleleri ve dayatmaları kaldıramadığınız için başkalarına da aynı şekilde davranmaz sükunetli ve yapıcı olursunuz. Duygusal dengenizi sağlamanın huzuru içinde hayatınıza güzellikleri daha kolaylıkla çekebilirsiniz. Cinsel gücünüz ve aşkı hayatınıza taşıma isteğiniz artar. Karşı cinsle olan ilişkinizde kesin kararlı olursunuz. Amaçlarınız ve yapmak istediğiniz belli bir şekilde ilerlemek istiyorsunuz. Elinize aldığınız her işi lehinize olacak şekilde sonuçlandırırsınız. Yorgunluk, halsizlik, hastalık gibi sorunlar varsa sihirli bir el değmişçesine kendinizi canlı ve zinde bulursunuz. Mücadele gücünüz artar fakat bunu saldırganlıkla ortaya koymazsınız. Duygularınızın sesini mantığınızla birleştirerek ortaya çıkarırsınız. İlişkilerde kesin kararlı olursunuz. Belli tolerans içinde limitlerinizi belirler hayatınızın her anlamda anahtarını elinizde tutmaya çalışırsınız.


Balık (19 Şubat-20 Mart)

Sevgili Balıklar, Bugün gerçekleşecek dolunay etkisi ile duygusal düşünceler öne çıkar, mantıksal düşünemezsiniz. Hissettiklerinizi açıklamaya çalışır tam olarak doğru cümleleri de kuramazsınız. Herhangi bir uyarı karşısında önce geri çekilir daha sonra ise kendinize olan bir saldırı gibi algılayarak ruh halinizi gelgitli bir hale sokarsınız. Kendinize tam olarak güvenemez en azından yakınlarınızın daha duygulu davranmasını beklersiniz. Dış dünyadan uzaklaşarak daha rahat edeceğiniz alanlara çekilmeye başlarsınız. Evinizde daha fazla vakit geçirmeye odaklanırken hem evinizle hem de kendinizle uğraşırsınız. Size ait olan her şeye karşı daha fazla sorumluluk duyar ve kaybetme hissini de daha derin yaşarsınız. Geçmişteki kayıpları, terk edilişleri hatırlar ve hüzünlenirsiniz. Daha durgun, içe dönük ve kalabalıktan kaçış görülür. Aile içi yaşanan sorunları analiz ederken geçmişte kalbinizi acıtan yakınlarınızın yaptıkları da aklınıza gelir ve o kişi ile şu an aranız iyi bile olsa soğuk ve laf sokucu davranırsınız. Dargın veya kırgın olduğunuz bazı kişilerle de tesadüfen karşılaşmanız yıllarca biriktirdiğiniz olumsuz duyguların dışarı akmasına sebep olur.

17 HAZİRAN-23 HAZİRAN 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 17 HAZİRAN-23 HAZİRAN 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI Reviewed by Latife akçay on 17 Haziran Rating: 5

Hiç yorum yok