Kerem Bürsin'den Ayrılan Serenay Sarıkaya, Çapkınların Radarına Girdi



Kerem Bürsin'le 2015'te başlayan ilişkisini bitiren Serenay Sarıkaya, çapkın iş adamlarının radarına girdi.


Evlenecekleri beklenen ve magazin dünyasının en yakıştırılan çifti olarak gösterilen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin 2015 yılında başlayan aşklarını noktaladı. Ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düşerken Sarıkaya, çapkınların yakın markajına girdi.
INSTAGRAM'DA TAKİPÇİSİ 200 BİN KİŞİ ARTTI
Ayrılığın hemen ardından ise Sarıkaya'nın Instagram'daki takipçi sayısı 200 bin kişi artarak 7.8 milyona ulaştı. Güzel oyuncu, Bürsin'le uzatmalı ilişkisine son verince de çapkınların gözdesi haline geldi.

Takvim'in haberine göre, özellikle cemiyet hayatının genç playboyları güzel oyuncuyla tanışmak için adeta sıraya girdi. Sarıkaya ile iletişime geçmek isteyen çapkınlar, ünlü oyuncuyu sosyal medyada takibe aldı.
YASEMİN ÖZİLHAN'I ARAYA SOKMAYA ÇALIŞTILAR
Bununla da yetinmeyen sosyetikler, ünlü oyuncuyu adım adım takip edip gittiği mekanlara uğrayarak onunla tanışmaya çalıştı.Öyle ki cemiyet hayatının önde gelen pek çok çapkın ismi, iddiaya göre Serenay Sarıkaya'nın yakın dostu Yasemin Özilhan'ı bile araya sokmaya uğraştı.
Kerem Bürsin'den Ayrılan Serenay Sarıkaya, Çapkınların Radarına Girdi Kerem Bürsin'den Ayrılan Serenay Sarıkaya, Çapkınların Radarına Girdi Reviewed by Yiğit BOZKIR on 02 Mayıs Rating: 5